Suukkosuun Shamaani "Noita" ahkeroi jälleen Virossa kauneusmittelöissä. Pe 16.7. FCI 5 ryhmän erikoisnäyttelyssä Noita sai SERTin oli ROP ja BIS-3 Liettualaisen Natalja Nekrosienen arvostellessa. Sinänsä upea menestys kun ottaa huomioon koiran rodun, näyttelyn laadun, tuomarin kotimaan ja näyttelypaikan. Tosin Noitahan on hurmannut ulkomailla KV-näyttelyissä useamman ryhmäsijoituksen verran aiemminkin.

La 17.7. oli vuorossa Pärnun kansainvälinen näyttely ja tuomarina Markku Mähönen. Noita jälleen ROP kera SERTin ja CACIBin.

Su 18.7. oli Haapsalun KR näyttely, jossa Noita hurmasi kera SERTin ja ROPin Irlantilaisen Michael Forten ja Sari sai vuolaat kiitokset kun toi tämän upean koiran hänen arvosteltavakseen! :D Hyvähyvä!!!

Sillä aikaa Suomen puolella Frodo ja Nala osallistuivat Ylivieskan KV näyttelyyn. Frodo, Suukkosuun Just A Gigolo sai EH:n junioriluokassa ja Nala, Suukkosuun Given Beauty sai jälleen vara-SERTin sen oikean mennessä hiuksenhienosti ohi. No seuraavalla kerralla kirkastuu vaaleansininen sinivalkoiseksi!

Pennut kasvaa ja voi hyvin. Ruby on ollut erinomainen emä hoitaessaan ja leikittäessään lapsokaisiaan. Vielä on hieman epävarmaa kuka muuttaa minnekin, mutta ainakin yksi tyttö ja kaksi poikaa matkustanee Suomen rajojen ulkopuolelle. Kasvattini Saffi Oulusta saa sijoitusneiti Mimmin kaverikseen ja Eeva-Liisa saa uuden harrastuskaverin.

Kuvissa pennut on 5½ viikkoisia, kuvat Tiia Mikkonen

Ensin pojat








sitten tytöt




 

Näihin tunnelmiin ja kuviin tällä kertaa, seuraavaksi suunnitelmissa Lappalaiserkkari Rautavaaralla sekä Kuopion 3. päiväinen Sawo Show. Elokuulle tiedossa myös pentunäytelmiä ja Puolangan ryhmis.