Rubyn ja Lucan pennut syntyivät 12.6.2010. Laatikossa tuhisee nyt 6 poikaa ja 3 tyttöä. Tytöt ja pojista 3 ovat vanhempien värisiä ja 3 pojista on tricoloreita eli mustia valkein ja ruskein merkein. Emo ja pennut voi hyvin. Lisäpäivityksiä koitan tänne kirjoitella mahdollisimman pian.

 

Joensuun näyttelyt oli meidän tiimille pelkkää juhlaa! :D Toivo, Suukkosuun Dreamlover pokkasi viimeisen suomen SERTinsä ja valioitui kerralla POHJ & FI & SE & NO Mva:ksi, saattaa olla että myös Tanskan SERT vahvistuu, ei olla ihan varmoja sääntömuutosten takia. Mutta TUHANNESTI ONNEA LIISA JA TOIVO! Molen ylpeä teistä
Samaisessa näyttelyssä tuontimme Dragonjoy Fallen Angel, Luca, pokkasi ROPin ja loppugeimeissä sijoittui UPEASTI RYP-2 sijalle! ONNEA ANNE JA LUCA!!! Hyvin tehty!!!
Pikku-Cookie osallistui eka kertaa näyttelyihin Joensuussa ja ihan kivasti meni silläkin, lauantain EH ja sunnuntaina ERI2. Tyytyväinen olen kun Cookie oli niin kiltti ja malttavainen kehässä!
Noita eli Suukkosuun Shamaani oli molempina päivinä ROP kera parin "lisä"sertin!!! Hurraa!!!

Sillä aikaa kun Rubyn kans synnyteltiin niin Siiri ja Frodo oli Dorota Pazin kehässä Raahessa. Frodo oli kera mukavan arvostelun JUK EH1! Hienoa Jutta ja Frodo! Siiri vastasi päivän menestyksestä upeasti! Siiri, Suukkosuun Dream Come True oli hienosti PN1 sai SERTin ja oli VSP. ONNEA SANNA JA SIIRI!!! Huippua!
 


Kuvassa Suukkosuun Just A Gigolo eli Frodo, kuva Jutta Kilponen

Saanen myös esitellä Aadan, Suukkosuun Given Dream! Neiti astuu kehiin tänä kesänä tiukan kuntokuurin ja laihtumisen jälkeen. Neidille suunnitteilla pentue ensi keväälle!