Saahan sitä kovasti yrittää ja koittaa muistaa kirjoittaa blogiin, mutta vaikka kuinka yrittäisi niin aina se ei toteudu. Unohdin tämän blogin olemassa olon samantien kun sen itselleni rekisteröin. Jospa nyt opettelisin ahkerasti tätä käyttämään ja saisin jotain raapustettuakin useammin tänne. Juu, ja kotisivutkin on päivittämättä... *viheltelee*

Kaikkea on tapahtunut touko-heinäkuun aikana. Toukokuussa Joensuun näyttelyissä Ruby VSP ja ROP. Kangasniemellä Toivo VSP ja eka Suomen SERT taskussa. Toivosta kuulemme vielä! :)

Kesäkuussa SWCS:n erikoisnäyttelyssä Ruby yllätti minut, ja monet muutkin ilmeistä päätellen, nappaamalla narttujen voiton ja olemalla upeasti VSP. Myöhemmin Ruby kruunattiin vielä BIS1-junioriksi. Palkintoja sai kantaa kotiin pahvilaatikkokaupalla. Hieno pikkuneiti!! Rovaniemen KV-näyttelyssä Ruby jälleen ROP ja Toivo PU2 kera toisen Suomen SERTinsä.

Matka Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan on varmasti unohtumaton niin tulosten kuin itse matkustamisenkin valossa. Kommelluksilta emme välttyneet Unikko-biilillä ajellessamme n 5000km vajaan 2 viikon aikana. Ehkä jaksan ja muistan kirjoittaa siitä myöhemmin lisää. Mutta tuloksiin. Ensin vuorossa Tanska, Brondby ja Kööpenhaminan voittajanäyttely. Toivo SERT ja ROP -> KBHV-08. Ruby PN2. Hienoa lapset! Seuraavana päivänä vuorossa Norja ja Oslo. Toivo jälleen SERT ja tällä kertaa VSP, Ruby hienosti PN2 ja SERT. Taas meni yli odotusten! Norjasta matka jatkui Ruotsiin ja majapaikkaamme seuraavaa näyttelyä eli MV-08 odottelemaan. Top Of The World Corgi-showssa Toivo ja Ruby molemmat toisia junioriluokassa ERInomaiselle laatumaininnalla. Upeasti meni heti typistettyjen venäläisten peesissä meidän junnut. Lapsoset olivat ROP-pari ja BIS-1-pari. Hienoa! Ja viimeisenä oli edessä matkan kohokohta, kauan odotettu Maailmanvoittajanäyttely Tukholmassa! Ja tulokset olivat uskomattomia! Toivo JUK ERI2!! Upea nuori mies! Ja mitä tekeekään Ruby, hurmaa tuomarin Ronald Irvingin ja sijoittuu upeasti JUK ERI1 SERT -> JMV-08!!! Hienosti meni! Napakymppi!

Ruby esiintyi tyypilliseen tapaansa hienosti. Sehän menee kehään asenteella: Katsokaas kuka täältä tulee nyt! Ja pistää tyttö aina parastaan peliin, oikea showgirl! Toivo esiintyi myös hienosti ja jaksoi koko reissun vaikkei aiemmin ole meidän mukana matkustanutkaan. Sisarukset leikkivät ja painivat välipäivät ja nauttivat elostaan. Mikäs sen mukavampaa olikaan kuin majoituspaikkana toiminut mökkimme, joka sijaitsi maalla aivan luonnonsuojelualueen reunassa. Siellä sai koirat pistellä tassua toisen eteen vanhassa aarnimetsässä ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Oulun KV ja KR-näyttelyt vietettiin tänä vuonna mutakylvyistä nauttien :-s Juuh, ei tarvinnut ees kenkiä koiranäyttelyssä lauantaina. Sunnuntaina tuli niin kivasti vettä että kumpparit oli tarpeen, ettei varpaat ois paleltuneet. Onneksi olin viisastunut lauantaista sen verran että ne olivat varustuksessa mukana. Ruby upeasti SERT ja ROP ja RYP-4 (wohoo), Toivo PU2 ja SERT heti Kaapon Ossi-pojan (Region's Xtra Vagant) jälkeen. Viivi PN3 ja VARASERT.

Sunnuntain KR-näyttelyssä mukana hieman eri kokoonpano. Toivo PU3, Siiri voitti hienosti junioriluokan ERI:llä ja sijoittui PN4, Nala JUK EH2 ja Viivi AVK ERI1 SERT ja ROP -> FIN MVA!!! HURRAAA!!! ja vielä isossa kehässä hienosti nousi 7 parhaan 1-ryhmäläisen joukkoon! Uskomaton viikonloppu kerrassaan! Kolmas Suukkosuun valio on nyt leivottu! Ja siihen ei tarvittu paljoa!